LJETNI ATLETSKI KAMP ZA ODRASLE

100tkaLjetni atletski kamp za odrasle u trajanju od 4 tjedna održavat će se u periodu od 2. do 30. kolovoza 2015. na stadionu ŠRC Svetice, u terminima utorkom i četvrtkom u 18:00h i nedjeljom u 9:00h

Cilj programa je naučiti polaznike osnovnim pravilima i zakonitostima u svim atletskim disciplinama.

Polaznici škole upoznat će se sa svim atletskim disciplinama kroz različite vježbe i vrste treninga koje su koncipirane  kako za početnike, tako i za one malo naprednije i ambicioznije, kao i za bivše atletičare da obnove svoja znanja.

Program je rekreativno-kondicijski, te se bazira na stvaranju navike kretanja i zdravog života. Program obuhvaća sve potrebne vježbe koje omogućavaju polazniku da se iskuša u bilo kojoj disciplini: od sprinta do polumaratona, brzom hodanju, kao i u svim tehničkim disciplinama koje obuhvaćaju skokove i bacanja.

Treneri i voditelji svojim profesionalnim atletskim iskustvom, mogu ponuditi programe (znanje) škole trčanja, kondicijski i zdravstveni program, te posjeduju potrebna znanja i iskustvo za vođenje atletskih treninga.

Za prijavu, dovoljno je ispuniti prijavni obrazac na našim stranicama i u polju „Dodatne napomene“ upisati „Ljetni kamp“ ili se jednostavno samo pojaviti u terminu treninga.

This entry was posted in Novosti. Bookmark the permalink.